sobota, 29 października 2011

Kilka różności

Dzisiaj zaprezentuję troszkę więcej fotografii. Na początek moje zawijasy - jak zwykle zagmatwane kolorystycznie. Później broszka Pink Passion mojej zdolnej Bratowej, która uwielbia "przypalanki" :). Na koniec prezentuję jeszcze kilka moich pigw, o dziwo na krzaku było ich aż 10kg, które teraz sprzedaję, bo nie przepadam za tymi owocami. No nic, wracam do delektowania się jeżynami z nalewki, zatopionymi w szampanie - pychota;). Miłego wieczorku!






12 komentarzy:

  1. Jejku, Twoje sutasze są takie idealne :)
    A pod bokiem rośnie w siłę zdolna rodzina - gratulacje :)
    Pozdrawiam,
    Asia

    OdpowiedzUsuń
  2. hah :D te pierwsze kolczyki są niemal identyczne jak te, które teraz robię! :Dale spoko, przerobię je trochę :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Cudowne, zwłaszcza te drugie- takie tęczowe i radosne. Potrzeba mi takich kolorków jesienią.

    OdpowiedzUsuń
  4. fajne te Twoje sutasze, takie charakterystyczne :0 i super łączysz kolory, czego zazdraszczam, bo u mnie czasem to groch z kapuchą ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. tak,tak masz dar dobierania kolorów
    myślę,że dzięki Tobie mogłabym polubić sutasz :)
    robisz to bardzo precyzyjnie i jakoś tak inaczej
    Pigwa - pychota dodatek do herbatki
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  6. Sutasze idealne! Takie równiutkie! Wow
    Niewiarygodnie piękne :)

    OdpowiedzUsuń
  7. pigwy! okazało się, że uwielbiam :) niedawno pierwszy raz w życiu jadłam - dostałam tylko 3 sztuki i zrobiłam mus z jabłkiem - ale pyyycha!! szkoda, że daleko jesteś, wszystko bym od Ciebie kupiła ;)

    dzięki za namiary; do Krakowa "kawałek" mam, ale na allegro zajrzę :)
    pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  8. a co do pigwy - nie trzeba jej jeśc, ma fajny aromat i świetnie się sprawdza jako dodatek. ja zawsze wrzucam do coca-coli :D I sobie rozkładam w pokoju, żeby ładnie pachniało :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Śliczne zawijaski jak zwykle:-) Pigwy nie lubisz?:-)Pyszna jest taka w słodkim syropie...do herbatki w sam raz- lepsza od cytrynki:-) A jeżyny w szampanie to chyba na specjalne okazje...:-)Pozdrawiam ciepło!!

    OdpowiedzUsuń
  10. Zapachniało pigwą :) piękne wszystko !

    OdpowiedzUsuń
  11. fajne te sutasze:) a pigwa mi przypomniała o nalewce z pigwy :D

    Pozdrawiam, Mereo
    http://lupus-pilum-mutat.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...